Cerca:   
Botiga > Llibres > Escola > Educació emocional i en valors

LLIBRES : Educació emocional i en valors

TEMÀTIQUES

S´han trobat 424 productes. Es mostren resultats del 1 al 10.

Pòster Konekta Desitjos/Necessitats (Català)

Pòster Konekta Desitjos/Necessitats (Català)

Konekta

El Pòster Konekta Desitjos/Necessitats és un cartell vertical de mida A2 (59,4 cm d’alçada x 42 cm d’amplada), imprès en paper estucat de 170 grams amb laminat mate per evitar reflexos. És perfecte per l’aula o per tenir a casa. Hi són totes les necessitats que inclou la nostra baralla Konekta FACIL. Inclou diverses dinàmiques d’ús per fer amb els infants.

9.56€ (IVA inclòs)
Póster Konekta Emocions/Sentiments (Català)

Póster Konekta Emocions/Sentiments (Català)

Konekta

El Pòster Konekta Emocions/Sentiments és un cartell vertical de mida A2 (59,4 cm d’alçada x 42 cm d’amplada), imprès en paper estucat de 170 grams amb laminat mate per evitar reflexos.

9.56€ (IVA inclòs)
Póster Konekta Emocions/Sentiments + Desitjos/Necessitats (Català)

Póster Konekta Emocions/Sentiments + Desitjos/Necessitats (Català)

Konekta

Els Pòsters Konekta Emocions/Sentiments + Desitjos/Necessitats són dos cartells verticals de mida A2 (59,4 cm d’alçada x 42 cm d’amplada), impresos en paper estucat de 170 grams amb laminat mate per evitar reflexos. Són perfectes per l’aula o per tenir a casa. Hi són totes les emocions i necessitats que inclou la nostra baralla Konekta FACIL. Inclou diverses dinàmiques d’ús per fer amb els infants.

16.88€ (IVA inclòs)
Konekta 2. Baralla de necessitats i sentiments

Konekta 2. Baralla de necessitats i sentiments

Simple

Aquestes baralles son una eina útil i entretinguda per aclarir "allò que és viu en nosaltres". Les cartes son de tipus póker impreses en cartró de 300 grams (qualitat professional) i són perfectes per a passar una bona estona, al mateix temps que desenvolupem el vocabulari de les emocions i els valors.

18.09€ (IVA inclòs)
Contes per a una nova realitat Gestionar les emocions, vèncer les pors i recuperar rutines

Contes per a una nova realitat Gestionar les emocions, vèncer les pors i recuperar rutines

Begoña Ibarrola Lopez de Davalillo, Marisa Morea

Aquest recopilatori de contes és una gran eina per treballar les emocions davant del que s'acosta: recuperar les rutines, expressar i gestionar pors que han tingut ocults (por a el contacte, por a l'exterior, por a les noves mesures de seguretat, por a la mort, por a estar lluny de part de la família ...), adquirir nous hàbits d'higiene ... Però també per recalcar i mantenir tot el positiu que ens han deixat aquests mesos: la creativitat, la senzillesa, estar en família, la solidaritat entre veïns ...

12.95€ (IVA inclòs)
Les meves emocions al descobert. Guia i quadern emocional per treballar en família

Les meves emocions al descobert. Guia i quadern emocional per treballar en família

Sara Tarrés Corominas, Txell Ribes Riera

Benvolguda família, esteu a punt d'embarcar-vos en un viatge emocionant en el qual us proposo a tots anar de la mà perquè, quan l'acabeu, us pugueu conèixer una mica més. Un viatge que té com a destinació el vostre benestar i en què visitareu i coneixereu una mica millor algunes de les vostres diferents emocions, pensaments i conductes, per la qual cosa us demanaré que al llarg de tot el trajecte observeu molt bé el que feu, penseu i sentiu en diferents situacions.

19.00€ (IVA inclòs)
El vermell mola

El vermell mola

Lucia Zamolo

Un llibre que es troba a la frontera entre el llibre informatiu, el diari, la novel·la gràfica i el manual d'autoajuda.

16.50€ (IVA inclòs)
Konekta Magnètic

Konekta Magnètic

Konekta

Es diu que cada persona passa davant de la nevera més de deu vegades al dia. Aquests imants et serviran per a prendre consciència dels teus sentiments i les teves necessitats cada dia. El simple fet de reconèixer i honrar els nostres sentiments i necessitats alimenta el nostre benestar. En el terreny pràctic, a més, ens permet ampliar el ventall de possibles solucions i facilita prendre decisions.

10.01€ (IVA inclòs)
Kit Konekta PRO (català)

Kit Konekta PRO (català)

Konekta

Treballar per mitjà de cartes el reconeixement de diferents sentiments i necessitats per facilita l'empatia, la comunicació i la resolució de conflictes. Dissenyat per a tot tipus d'acompanyants, especialment en centres educatius (docents, pares, mediadors/es, terapeutes, treballadors/es socials, etc.).

30.46€ (IVA inclòs)
Kit Konekta EDU (català)

Kit Konekta EDU (català)

Konekta

Cartes per al reconeixement de diferents sentiments i necessitats per facilitar l'empatia, la comunicació i la resolució de conflictes. El joc afavoreix el desenvolupament, reconeixement i expressió de les emocions i els valors. Ideal per a nens a partir de 4 anys.

25.72€ (IVA inclòs)
1 de 43
Despeses d'enviament
G R A T I S
Enviaments Espanya península per a comandes superiors a 49,90 euros
Pagament Targetes de credit

Formes denviament

Missatgeria

Correus

Atenció telefònica botiga
Telèfon de contacte

Enllaços ràpids a temes d'interès

BULLETÍ

Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...


Registre | Contacta
© Majo Producciones 2010 - 2024 - Prohibida la reproducció parcial o total de la informació mostrada